سرخط خبرها
خانه / صفحه اول / آووکادو

آووکادو

آووکادو(Avocado)

درخت آووکادو یک گیاه گرمسیری و همیشه سبز است. میوه این درخت به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز تیره تا سیاه است و هسته ای نسبتا بزرگ در مرکز آن وجود دارد. این گیاه بومی مکزیک بوده و از حدود ۱۰ هزار سال پیش در این منطقه رشد می کرده است. بیش از ۴۰۰ نوع آووکادو در مکزیک و جنوب آمریکا کشت می شود.

طی سالهای اخیر و با شناخته شدن خواص این میوه بی نظیر، مصرف آن در جهان گسترش یافته و انواع دسرها و غذاها و محصولات بهداشتی با ترکیبات این محصول تهیه می شوند.

 ترکیبات شیمیایی :

آووکادو سرشار ازچربی های غیراشباع، املاح معدنی از جمله آهن، مس، پتاسیم و منیزیم، و ویتامین های A، گروه B، C، E و K است. این میوه یک منبع غنی از چربی های غیراشباع و مفید برای بدن است.

خواص درمانی :

  • این میوه حاوی روغنی به نام اسید اولئیک است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان موثر است.
  • آنتی اکسیدان های فراوان موجود در آووکادو، از پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت کرده و از پیری زودرس آن جلوگیری می کنند.
  • آنتی اکسیدانی به نام گلوتاتین موجود در این میوه، به تصویه خون و سلامت کبد کمک می کند.
  • آووکادو حاول فولات فراوان بوده و برای کاهش خطر سکته قلبی مفید است. پتاسیم این میوه نیز، با کاهش فشار خون احتمال بروز انواع سکته و بیماری های قلبی را کم می کند.
  • مصرف آووکادو می تواند التهابات معده و روده کوچک را التیام بخشد. فیبر این میوه، برای بهبود هضم غذا، دردهای معده، زخم روده و انواع مشکلات گوارشی مفید است و علاوه بر این در درمان یبوست و سندرم روده تحریک پذیر نیز موثر است.
  • این میوه حاوی کارتنوئید لوتئین است که چشم را در برابر آب مروارید محافظت می کند.
  • ویتامین های B موجود در این میوه به سلامت سیستم ایمنی و مبارزه با بیماری ها و عفونت ها کمک می کند.
  • آووکادو حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین E و C است و در پیشگیری از انواع سرطان موثر است.
  • فیبر این میوه بسیار بالاست و چربی آن نیز از نوع اشباع نشده است به همین دلیل به افزایش احساس سیری کمک کرده و در کاهش چربی خون موثر است.
  • ویتامین K این میوه، از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می کند.

  • آووکادو یک میوه عالی برای کنترل وزن است زیرا علاوه بر تامین چربی های ضروری بدن، کالری ندارد.
  • مصرف اینی میوه به حفظ تعادل هورمونهای بدن کمک می کند.
  • این میوه خواص ضد التهابی و ضد میکروبی داشته و به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
  • اسید فولیک فراوان این میوه، در دوران بارداری از خطر سقط جنین کاسته و احتمال بروز نقص لوله عصبی را در جنین کاهش می دهد.
  • مقادیر بالای ویتامین A و C آووکادو، از بدن در مقابل آسیب باکتری ها حفاظت می کند.
  • مصرف منظم آووکادو، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد.
  • مصرف این میوه همراه با سالادها، باعث افزایش سرعت جذب ریزمغذی ها در بدن می شود.
  • ترکیبات فیتو استرول موجود در آووکادو، خاصیت ضدالتهاب و ضد درد دارد و در کاهش دردهای زانو بسیار موثر است.
  • ویتامین E موجود در این میوه، سیستم ایمنی افراد بخصوص سالمندان را تقویت می کند. از طرف دیگر وجود این ویتامین در برنامه غذایی سالمندان، احتمال بروز بیماری پارکینسون را کاهش می دهد.

توجه:

در صورتی که به لاتکس حساسیت دارید، از مصرف آووکادو پرهیز کنید.

 

گردآوری: انجمن تغذیه طبیعی

همچنین ببینید

افتتاح جلسات تغذیه طبیعی در سال ۱۳۹۷

دوستان و بهبودیافتگان عزیز با عنایت و لطف پروردگار، جلسات تغذیه طبیعی در سال ۹۷ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *