سرخط خبرها
خانه / صفحه اول / انجیر (Common Fig)

انجیر (Common Fig)

این میوه گوشتدار و شیرین در اکثر نقاط جهان و ایران می روید و بعضی از نژادهای آن تا ۳ بار در طول سال میوه میدهد.

این میوه خوشمزه پس از رسیدن زرد رنگ و نوعی سیاه رنگ و شیرین می شود.

زادگاه این میوه پرخاصیت مشخص نیست اما بیشتر در سوریه ،ترکیه و شمال عراق ،به خاطر نوع خاک غنی از املاح معدنی آنجا کاشته می شود.

انجیر استهبان

در ایران نیز بیشتر به صورت کاشته شده در لرستان،خراسان،تهران و شیراز و … وجود دارد.

بهترین انجیر ایران ،مربوط به استهبان است.

از میوه،ریشه،پوست و شیرابه برگ این گیاه که حتی در قران کریم از آن ،یاد شده است،استفاده می شود.

انجیر 3

ترکیبات شیمیایی :

این درخت ۱۰۰ ساله دارای ویتامین و املاح فراوانی به شرح ذیل است.

دارای ویتامین های A,B1,B2,C و املاح معدنی آهن،کلسیم،پروتئین و مقداری چربی می باشد.

انجیر 4

خواص درمانی :

۱-نیرو بخش است و غذای خوبی برای عضلات ورزشکاران است.

۲-سینه را نرم کرده و سرفه را از بین می برد.

۳-مدر است و در سم زذایی بدن، بسیار موثر است.

۴-متابولیسم بدن را ،تنظیم می کند.

۵-به خاطر داشتن ویتامین های گروه B  ،در تسکین اعصاب، بسیار مفید است.

۶-نیروی جنسی را ،تقویت می کند.

۷-بواسیر را ،برطرف می کند.

۸-دهان را ،خوشبو می کند.

۹-در درمان نقرس، موثر است.

۱۰-در تقویت گوارش، موثر است.

درخت انجیر

۱۱-به خاطر داشتن کلسیم بالا  جایگزین بسیار ارزشمندی به جای شیر و مشتقات آن بوده و در درمان پوکی استخوان، بسیار موثر است.

۱۲-لثه ها را ،تقویت می کند.

۱۳-به خاطر داشتن فسفر ،در تقویت حافظه، موثر است.

۱۴-در درمان کم خونی، نقش بسیار موثری دارد.

۱۵-یبوست را برطرف می کند.

۱۶-از شیرابه برگ آن در درمان زگیل استفاده می کنند.

۱۷-التهابات بدن را ،از بین می برد.

۱۸-در درمان روماتیسم ،موثر است.

۱۹-اشتها را باز می کند.

۲۰-به دلیل داشتن آنزیم های هضم کننده پروتئین ،کرم های حلقوی را از بین می برند.

۲۱-خشک شده میوه انجیر (انجیر خشک) نیز دارای خواص انجیر بوده و حتی دارای قند و ویتامین E  بیشتر از نوع تازه آن است.

انجیر 2

توجه :

۱-خوردن میوه کال آن موجب خشکی و آفت دهان و مشکلات گوارشی می گردد.

۲-شیره انجیر سمی است و به هیچ عنوان نباید به صورت مصرف داخلی، استفاده گردد.

۳- بیماران دیابتی تا ۸ هفته اول خام گیاه خواری مطلق ،از این میوه استفاده نکنند.

۴-پخته خوارانی که قصد کاهش وزن دارند کمتر از این میوه بهشتی استفاده نمایند.

۵-پخته خواران در مصرف انجیر اعتدال داشته زیرا سبب بیرون ریزی های چشمی می گردد.

 

 

 

همچنین ببینید

افتتاح جلسات تغذیه طبیعی در سال ۱۳۹۷

دوستان و بهبودیافتگان عزیز با عنایت و لطف پروردگار، جلسات تغذیه طبیعی در سال ۹۷ …

۸ دیدگاه

  1. با سپاس بیکران از جناب نادری دوست بسیار نازنین و زحمتکش ……………………

    • سلام و درود بیکران
      شما هم از زحمتکشان انجمن هستید من که خدمتگزارم به نوبه خودم هم من از شما دوست گرانقدر، تشکر می کنم.
      ارادتمند هومن نادری

  2. بسیار آموزنده بود مرسی

  3. این کار مخصوص آدمای پولداره. الان قیمت میوه و خشکبار سرسام آور.
    آخه چه جوری میشه

    • با سلام خدمت شما دوست عزیز.
      در صورتی که هیچ اطلاعات و آگاهی در خصوص روش خام گیاه خواری ندارید ،توصیه ما به شما عزیزه بزرگوار شرکت در جلسه انجمن می باشد که کاملا رایگان برگزار میگردد.
      آدرس محل برگزاری جلسات در همین سایت(www.v90.ir) موجود میباشد.
      پاینده باشید.

  4. سلام
    از زحمات شما بسیار متشکریم
    آیا می شود انجیر را در فریزر نگه داشت؟ ( برای زمستان)

    • با سلام خدمت شما دوست عزیز.
      فریز کردن مواد گیاهی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
      در زمستان میتوانید از انجیر خشک استفاده نمایید.
      پاینده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *