آخرین خبرها
خانه / سبزیها / جعفری(Parsley)

جعفری(Parsley)

این گیاه بدون کرک و با ریشه ضخیم در سراسر جهان به صورت بومی یافت می شود.

در گذشته های دور به نام های خطاسالیون و مغدانوس معروف بوده است.

این گیاه معطر و چتری در 4 فصل سال موجود است.

بهترین نوع  آن در ایران برای شهر شاهرود است.

جعفری 2

ترکیبات شیمیایی :

اسانس جعفری که از طریق تقطیر با بخار گرفته می شود بسیار مطبوع و در صنایع غذاسازی بسیار کاربرد دارد.

اسانس جعفری از سری اسانس های گران قیمت است.

اسانس آن دارای Apiol  و Apiin می باشد.

از نظر ویتامین و مواد معدنی بسیار غنی و شامل ویتامین Aویتامین Cآهنپتاسیمویتامین Ppسدیم و کلسیمویتامین B1 و B2فسفرخاکسترهیدراتهای کربن و مقدار کمی پروتیین است.

جعفری 3

خواص درمانی :

1-نفخ را کاهش میدهد.

2-قاعده آور است و در تنظیم آن نقش موثری دارد.

3-در درمان سنگ کلیه بسیار مفید است.

4- خلط آور است.

5-در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است.

6-در درمان رماتیسم کاربرد دارد.

7-برای مادران شیرده مفید است و باعث ازدیاد شیر می گردد.

8-آب جعفری برای درمان جوشهای ریز صورت بسیار مفید است و باید نواحی جوش با آب جعفری شستشو گردد.

9-برای باز کردن صدای گرفته شده بسیار مفید است.

 

موارد منع :

1-خانم های باردار از خوردن این سبزی خودداری نمایند ،چون موجب سقط جنین میگردد.

2-از تخم آن به صورت شیاف برای خروج جنین مرده استفاده می گردد، که باید زیر نظر متخصص انجام شود.

 توصیه :

ترکیب آب کرفس – اسفناج – جعفری و هویج به عنوان یک صبحانه کامل توصیه می گردد.

 

حتما ببینید

عدس

عدس(Lentil) عدس یکی از قدیمی ترین حبوباتی است که توسط انسان کاشته شده و مصرف …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

26 − 19 =